REDIn työmaa / Ajankohtaista / Kauppakeskus REDI avaa ovensa syyskuussa

REDIn työmaa

Kauppakeskus REDI avaa ovensa syyskuussa

21.03.2018 - 14:30

SRV:n Helsingin Kalasatamaan toteuttama kauppa- ja elämyskeskus REDI avaa ovensa asiakkaille torstaina 20.9.2018. Kauppakeskuksen liiketilojen vuokraus on edennyt suunnitellusti ja nyt, tasan puoli vuotta ennen virallista avajaispäivää, reilusta 200 liiketilasta on vuokrattuna yli 70 prosenttia. Lisäksi lähes kaikista lopuista liiketiloista käydään parhaillaan vuokraneuvotteluita.

REDI-kauppakeskuksen odotetaan tavoittavan yli 12 miljoonaa kävijää ensimmäisenä kokonaisena toimintavuotenaan. Kattavan ostostarjonnan lisäksi kauppakeskus REDIstä löytyy uusia ja yllättäviäkin vaihtoehtoja myös vapaa-aikaan. REDI kauppakeskuksessa pääsee erikoisimmillaan kokemaan lentämisen elämyksen sekä kaikkia aisteja puhuttelevan 7D-virtuaaliteatterin, jossa elokuvien elämykset tulevat todeksi virtuaalilasien ja liikesimulaattoreiden kautta. Lisäksi Baltian johtava elokuvaketju Cinamon avaa ensimmäisen teatterinsa Suomessa REDIin.

REDIn viihdemaailmassa on oma sisäänkäyntinsä, mikä mahdollistaa kauppakeskusta pidemmät aukioloajat - myös lentämisen tai 7D-virtuaaliteatterin elämyksistä nauttiville. Lentämisen kokemuksen REDIssä tarjoaa vapaapudotussimulaattori FÖÖNI, jossa lennetään ja liikutaan ilmavirrassa omaa kehoa käyttäen. Hanke on ainutlaatuinen kauppakeskussijaintinsa vuoksi. REDIin tulee myös kiipeilykeskus, johon kuuluu noin 1 000 neliötä harjoittelutilaa sekä 20 metriin ulottuva kiipeilyseinä. Suomessa kiipeilyllä on 50 000 harrastajaa ja REDIn kiipeilykeskukseen odotetaan 100 000 käyntikertaa vuodessa.

REDIn 38 ravintolassa, kahvilassa, baarissa ja take away -pisteessä on yhteensä 3 500 asiakaspaikkaa. Uutta REDIn ravintolatarjonnassa on muun muassa uudenlainen "fast casual dining area". Vierekkäin on kymmenen ravintolaa, jotka tarjoavat annoksia moneen makuun. Jokaisella alueen ravintolalla on käytössään noin sadan neliön sali- ja keittiötilat. Ravintolatarjonnassa vahvana trendinä on myös katuruoka. REDIn varsinainen, iltamyöhään auki oleva ravintola- ja viihdemaailma toimii useammassa kerroksessa, jotka on kytketty toisiinsa sekä hissi- että rullaporrasyhteyksin.

REDIn kauppakeskuksen rakentaminen käynnistyi vuonna 2015. REDI kauppakeskus on SRV:n omakehitteinen hanke, jonka sijoittajaryhmään kuuluvat SRV:n lisäksi Ilmarinen, OP-ryhmä ja LähiTapiola. Rakennustyöt etenevät aikataulussaan, ja kauppakeskuksen yhteyteen toteutettu pysäköintilaitos on jo lähes valmis. REDIin tulee pysäköintitilat 2000 autolle ja 3000 polkupyörälle. REDI kokonaisuuteen kuuluu kauppakeskuksen lisäksi Esplanadin puiston kokoinen, puistokansi sekä 8 tornitaloa, joista ensimmäisen asuintornin Majakan rakennustyöt ovat käynnissä ja ensimmäiset asukkaat muuttavat REDIin keväällä 2019.

 

www.srv.fi

www.redi.fi