Keski-Suomen Sairaala Nova / Ajankohtaista / Työmaalla käynnissä runko- ja sisävaihetyöt

Keski-Suomen Sairaala Nova

Työmaalla käynnissä runko- ja sisävaihetyöt

04.12.2017 - 14:30

Talvi tekee tuloaan myös Novan työmaalle. Perustustyöt alkavat olemaan hiljalleen päätöksessään, kun viimeisiä anturoita tehdään valmiiksi. Viimeiset paikallavalukuilut valmistuvat vuoden 2018 alussa. Elementtiasennukset on saatettu ylös saakka kahdella lohkolla; samanaikaisesti työnalla on 8 lohkoa kaikkiaan 12:sta lohkosta.

Sairaalarakennuksen sisäpuolisista töistä käynnissä ovat muuraus- ja levyseinätyöt, joita toteutetaan sujuvasti sääsuojien alla. Myös seinäpinnat ovat saaneet ensimmäiset maalikerrokset päällensä, kun seinien värimaailma on saatu lyötyä osittain lukkoon. Vuoden vaihteen jälkeen sairaalalla käynnistyvät talotekniset työt.

Pysäköintitalolla/ tuotantokeittiölläkin tapahtuu. Elementtejä rakennukselle asennetaan aina maaliskuuhun saakka. Tuotantokeittiön katto saadaan valmiiksi vuodenvaihteessa, jonka jälkeen keittiön ylle rupeaa kohoamaan pysäköintitalo. Tammikuussa alkaa rakentumaan myös P-talon ja sairaalan välinen yhdystunneli.

Tunnelma työmaalla on tiivis: voimassaolevia kulkulupia työmaalla on jo yli 1500 kpl ja työmaan vahvuus lähentelee päivittäin 400 henkilöä.