Keski-Suomen Sairaala Nova / Ajankohtaista / Sisätyöt vauhdissa - visuaalinen ilme alkaa hahmottumaan

Keski-Suomen Sairaala Nova

Sisätyöt vauhdissa - visuaalinen ilme alkaa hahmottumaan

01.02.2019 - 13:15

Talvi on saapunut myös Uusi Sairaala Novan työmaalle. Rakennustyöt ovat jatkuneet nyt 2,5 vuotta, jolloin Novan työmaa on saatu kunnialla reilusti yli puolen välin.

Novan sisätyöt ovat olleet käynnissä jo hyvän tovin: kaluste-asennukset ovat käynnissä ja potilashuoneiden visuaalinen ilme alkaa hahmottumaan. Myös valaisinasennukset on käynnistetty tammikuussa ensimmäisillä malliasennuksilla potilastorneissa. Potilasnostinten asentaminen aloitetaan helmikuun aikana, nostimia tulee potilastorneihin kaikkiaan noin 70 kpl.

Sisällä tehdään matto-, sisäikkuna- ja oviasennuksia. Seiniin ilmestyy lopullista maalipintaa ja alakattoasennukset ovat vahvasti käynnissä.

Talotekniset työt etenevät kovaa vauhtia Novalla. Kaapelointityöt, ryhmäkeskus- ja johtotieasennukset ovat käynnissä. Muuntamoiden 1 ja 2 asennustyöt ovat käynnissä ja muuntamoihin 3 ja 4 on kytketty jännite.

P-talon ensimmäinen taso on otettu käyttöön. Tuotantokeittiön kylmiöasennukset sekä laatoitustyöt ovat loppusuoralla. Pinnoitustyöt aloitetaan helmikuun aikana.

P1-siivouksia koekäyttöä varten käynnistellään maaliskuun aikana. 

Työmaan päivittäinen vahvuus on 600-700 työntekijää, joista pelkästään SRV:n toimihenkilöitä on noin 50 henkilöä.