Lapinmäentie 1 (ent. Pohjolan pääkonttori) / Ajankohtaista / Purkutyöt loppusuoralla

Lapinmäentie 1 (ent. Pohjolan pääkonttori)

Purkutyöt loppusuoralla

20.04.2018 - 14:00

Purkutöiden tilannepäivitys

Purkutyöt Lapinmäentiellä ovat jatkuneet suunnitelmien mukaisesti. Purkutyöt ovat edenneet tontin länsipuolella lähes loppuun saakka, ainoastaan maanvaraiset lattiat ja perustukset ovat enää purkamatta. Purettavista rakenteista syntyneen betonimurskeen poisajo on alkanut viikolla 14 ja tulee jatkumaan kesäkuun loppuun asti. Purkutyön edellyttämät rakenteiden vahvistukset sekä väliaikaiset vesikattotyöt on saatettu päätökseen, jotta purkutyöt päästään suorittamaan suunnitellusti loppuun.

Toukokuun aikana purkutyöt etenevät tontin itäsivulle, josta puretaan pistemäisesti rakennuksen osia kuten entinen keittiö sekä Lapinmäentie 1:n tontille johtava ajoluiska uusien asuinrakennusten tieltä.

Purku-urakoitsija on hakenut ympäristölupaa betonin murskaukseen. Ympäristönsuojeluyksikön päällikkö on myöntänyt luvan murskaukselle 19.3 – 22.6 väliselle ajalle. Murskaus alkaa työmaalla keskiviikkona 25.4. Purku-urakoitsija jakaa lähialueen kiinteistölle erillisen ilmoituksen murskaukseen liittyen.   

 

Turvallisuus ja ympäristö

Tulevaa asuntorakentamista palveleva työmaatie on suunniteltu rakennettavaksi Lapinmäentieltä kiinteistöön, osittain Kangaspellon puistoalueen kautta tontin itäsivua pitkin Huopalahdentielle. Työmaatien linjauksesta ja tilapäisistä liikennejärjestelyistä tiedotetaan, kun lopulliset suunnitelmat ja lupaehdot saadaan valmiiksi.

 

Yhteystiedot

Mikko Muikkula                                                                      Joel Reijonen
Työmaapäällikkö                                                                    Projekti-insinööri
040 350 9552                                                                          050 364 1497
mikko.muikkula@srv.fi                                                          joel.reijonen@srv.fi

 

 

Tilaa uutiset

Tilaa työmaauutiset omaan sähköpostiisi.

Sähköpostiosoite