Lapinmäentie 1 (ent. Pohjolan pääkonttori) / Ajankohtaista / Alkuvuoden kuulumisia

Lapinmäentie 1 (ent. Pohjolan pääkonttori)

Alkuvuoden kuulumisia

30.01.2018 - 13:30

Tilannepäivitys Lapinmäentieltä     

Pohjolan entisen pääkonttorin purkutyöt ovat edenneet suunnitelmien mukaisesti. Purkutyöt etenevät tällä hetkellä tontin länsisivua, kohti Lapinmäentietä. Pääosin purkutyö on raskasta konepurkua, mutta samanaikaisesti tehdään myös sisätilojen kevytpurkua.

Purkutöiden ohessa olemme aloittaneet uusien vesikattojen rakentamisen. Vanhan liikuntasalin lattiarakenteet puretaan betonipinnalle, jonka päälle rakennetaan uusi vesikatto. Tästä vesikatosta muodostuu tulevaisuudessa asuntopiha. Purkutöiden yhteydessä rakennettavien vesikattojen kokonaislaajuus on noin 1700 m2.

 

Turvallisuus ja ympäristö

Muistutamme, että purkutyömaan aitojen sisäpuolelle meneminen ja purkutyömaalla liikkuminen on hengenvaarallista ja ehdottomasti kiellettyä. Vartijat ovat havainneet työmaa-alueella ilta- ja yöaikaan ulkopuolisia henkilöitä ja jopa varkaita. Vartijoiden havaitessa ulkopuolisia henkilöitä työmaa-alueella, kutsutaan paikalle aina poliisit. Tontilla säilyvä korkea A-torni on saanut osansa luvattomista seikkailijoista. Tämä käy ilmi murtohälytyksistä, vartijakäynneistä sekä videotallenteista.

 

Päiväkoti Lapinmäen vierailu

Viikolla 3 kutsuimme vieraaksi Lapinmäen Päiväkodilta noin 130 iloista lasta, jotka pääsivät tutustumaan purkutyömaahan A-tornin 10. kerroksen terassilta käsin. Lapset ja lastenhoitajat näkivät purkukoneet työssään ja työkoneet jopa intoutuivat vilkuttamaan kauhoillansa lasin takana hämmästeleville lapsille. Purkutyön seuraamisen lisäksi lapsille oli järjestetty pientä purtavaa ja pillimehua. Vierailun lopuksi kaikille jaettiin SRV:n heijastimet. Vierailut sujuivat hienosti ja tuottivat varmasti mukavaa vaihtelua tavalliseen päivään sekä päiväkodin lapsille ja hoitajille sekä etenkin meille työmaahenkilöille.

 

 

Yhteystiedot

Mikko Muikkula                                                                      Joel Reijonen
Työmaapäällikkö                                                                    Projekti-insinööri
040 350 9552                                                                          050 364 1497
mikko.muikkula@srv.fi                                                          joel.reijonen@srv.fi

Tilaa uutiset

Tilaa työmaauutiset omaan sähköpostiisi.

Sähköpostiosoite