Selaat SRV:n vanhaa sivustoa,
uudelle sivustolle tästä
Selaat SRV:n vanhaa sivustoa,
uudelle sivustolle tästä

Rekrytointi

Haluaisitko sinä olla mukana rakentamassa tulevaisuuden Suomea? Rakennamme ja kehitämme suomalaista yhteiskuntaa. Työn alla on muun muassa Keski-Suomen keskussairaala Jyväskylässä, Tampereen yliopistollisen sairaalaan kolme uudisrakennusta, Aalto-yliopiston kampuksen Uusi Rakennus ja Metrokeskus Espoossa, Kalasataman REDI-hanke Helsingissä sekä Keravan ja Espoon Tapiolan keskustat.

Haluaisitko olla osa tiimiä, jossa hehkuvat rohkeus, innostus ja vahva osaaminen? Katsomme vahvasti eteenpäin ja meillä on mukava vauhti päällä. 

Haluaisitko olla mukana luomassa suomalaista menestystarinaa ja olla osa sitä? Meillä töitä riittää, sillä SRV on kasvukeskusten suurimpia kehittäjiä ja pääkaupunkiseudun suurimpia asuntorakentajia. 

Katso avoimet työpaikat ja hae meille!

Monipuolisia työtehtäviä ja kehittymismahdollisuuksia

SRV tarjoaa monipuolisia työmahdollisuuksia rakentamisen, projektinjohdon ja kiinteistökehityksen eri osa-alueilta. Johtavana projektijohtourakoitsijana olemme kehittäneet systemaattisesti hankekehitys-, projektijohto-, suunnitteluttamisen ja rakennuttamisen osaamistamme ja luoneet jo käsitteen SRV Mallista. Rakennusprojektit toteutetaan joustavalla ja tehokkaalla mallilla, jolloin kehittämisen ja johtamisen osa-alueet korostuvat. Omat työntekijämme ovat vaativissa erikoisammattitaitoa edellyttävissä tehtävissä.