Selaat SRV:n vanhaa sivustoa,
uudelle sivustolle tästä
Selaat SRV:n vanhaa sivustoa,
uudelle sivustolle tästä

Peruskivi muurattiin TAYS Etupihalla

28.05.2016 - 23:45

Tampereen seudun suurimman rakennushankkeen, eli Tays Etupihan peruskivi muurattiin 27.5. juhlallisin menoin. Vuonna 2015 käynnistyneen uudisrakennushankkeen maarakennusvaihe on käytännössä ohi, ja ensimmäisten rakennusten perustukset kohoavat työmaalla hyvää vauhtia.

Kolme uuden uutukaista rakennusta ovat valmiita käyttöönottoon vuosina 2018-2020. Tuleva L-rakennus tulee kokoamaan kattonsa alle lähes kaikki lasten ja nuorten palvelut. D-rakennus on puolestaan varsinainen uuden elämän keskus, sillä siellä hoidetaan raskaana olevat, synnyttäjät ja vastasyntyneet. Myös uusi pääaula tulee komeilemaan D-rakennuksessa sekä helikopterikenttä katolla. N-rakennuksessa, Tays Sydänsairaalassa hoidetaan sydänpotilaat. Jotta paikalle on helppo tulla saamaan hoitoa, rakennetaan etupihan alle maanalainen pysäköintihalli.

”Yhteistyö koko hankkeen toimijoiden kesken on sujunut todella mallikkaasti ja se on vahva perusta hankkeen onnistumiselle”, totesi SRV:n hallituksen puheenjohtaja Ilpo Kokkila muurauspuheessaan.

Miltä uudet tilat L- ja D-rakennus tulevat näyttämään ja mitä kaikkea rakennukset kätkevät sisälleen? Käy kurkkaamassa videoilta:https://youtu.be/bqNjF-hRjLg ja https://youtu.be/pSbhNX2sii0