Selaat SRV:n vanhaa sivustoa,
uudelle sivustolle tästä
Selaat SRV:n vanhaa sivustoa,
uudelle sivustolle tästä

Kiinteistösijoittaminen

Kiinteistöt tarjoavat usein sijoittajille mielenkiintoisen sijoitusvaihtoehdon, jonka hyvinä ominaisuuksina pidetään yleisesti tasaista vuokrakassavirtaa ja hajauttamishyötyjä. Kiinteistöjen arvonkehitykseen on myös yleensä mahdollista vaikuttaa aktiivisella ja asiantuntevalla kehitysotteella.

Kannattavia vaihtoehtoja

Yhtenä maamme vahvimmista kiinteistösijoittamisen ja -kehittämisen asiantuntijaorganisaatiosta SRV pystyy tarjoamaan kiinteistösijoittajille innovatiivisia kiinteistökehitys- ja rakentamispalveluita sekä valmiiksi vuokrattuja sijoituskohteita avaimet käteen -periaatteella. SRV voi tarvittaessa myös tukea kiinteistösijoittajan päätöksentekoa kiinteistökehitys- ja investointiasioissa muun muassa kohteiden tuotto-riskiprofiilin analysoinnilla sekä avustamalla rahoituksen järjestelyssä.

Joissakin tapauksissa arvon kasvattaminen voi tarkoittaa mittavien aluekehityshankkeiden läpivientiä ja joskus taas yhden rakennuksen jalostamista esimerkiksi muuttamalla käyttötarkoitusta tai hyödyntämällä käyttämätöntä rakennusoikeutta. Tavoitteena on säilyttää tai parantaa kiinteistön kilpailukykyä markkinoiden tilatarjonnassa. SRV kehittää myös jatkuvasti kilpailukykyisiä, tuottopotentiaalin omaavia kiinteistösijoitusmahdollisuuksia sijoittajien portfolioiden täydennykseksi.